tiistai 17. helmikuuta 2015

Metsämäen sanomat

Tänään otsikoissa:

Aamutähti jäällä

Ystävämme Aamutähti oli jäällä sunnuntaina. Amppu ei ollut koskaan ennen ollut järven jäällä kirmaamassa. Meno oli varsin vauhdikasta, kun oli paljon tilaa juosta. Amppu innostui suorittamaan kengurumaisia loikkia. Järven jäällä oli myös pilkkijöitä. Amppu meni kurkistamaan avannosta. Se näki vain vettä. Sitten Aamutähti lähti kohti erästä saarta. Se säikäytti muutaman ihmisen hurjalla pukkihypyllä. Se söi myös eräiden säikähtäneiden eväät. - Voileivät maistuivat hyvältä, maistuivatpa kyllä. Kaakao oli pahaa. Amppu kertoi.

Teksti: Melission

2 kommenttia:

  1. Ihana blogi sulla! Ja vielä ihanammat hevoset! Aamutähti on kaikista ihanin ja suloisin����Haluisin käydä sun tallissa joskus��Oon nähnyt sut monesti kepparilla, en oo vaan kehdannut kysyä. Mullakin on kaksi kepparia, mutta ne ovat tosi rumia noihin sun keppareihin verrattuna. Innostusta löytyy vielä (ainakin vähän) ja mustakin piti tulla tallinomistaja. Eipä tullutkaan. Kavereista ei oikein enää löydy keppareilla leikkijöitä. Mut sun kannattaa jatkaa, koska sulla on kepparikavereita ja ihanat hevoset!

    T: Martta 6A:lta

    PS. älkää pliis kertoko Aapolle, että kirjoitin tänne��

    VastaaPoista
  2. Voisit joskus tulla tunnille. Rohkeasti vaan kysymään! En pure:) Pari kertaa ollaan keppareita ommeltu porukalla. Ehkä joku kerta voisit tulla ompelemaan meille kepparin? Jos näet minua vaikka koulussa tule vaan kysymään! T: Rusku

    VastaaPoista