maanantai 2. helmikuuta 2015

Kysymyksien vastaukset

Tein siis tässä sen kysymys postauksen. Tässä on vastaukset kommentilla kysyttyihin kysymyksiin. Kerron aina kysymyksen ja vastauksen. Kiitos kaikista kysymyksistä!

1. Onko millään kilpailtu maastoesteillä? Kyllä. Black Diamond on kenttäratsu. Jimillä on tullut joskus kun se oli nuori. Herallakin on hieman. Sen kanssa vaan ei pitkälle pääse kun se on risteytys ja joistakin omituisen näköinen.

2. Onko kukaan ex-ravuri? Ei ole. Niillä on kyllä ajettu, mutta kukaan ei ole ravuri.

3. Vaikein heppa esteillä? Hera. Saattaa kieltää monta kertaa yhdelle esteelle. Kesällä se kielsi varmaan miljoona kertaa sarjaesteelle.

4. Helpoin heppa esteillä? Cassiopeija. Se hyppää yli mistä esteestä vain.

5. Onko kellään kisattu montea tai laukkaa? Tallimme ei harrasta laukka- eikä monteratsastusta. Kenelläkään ei siis ole kisattu niitä.

6. Nuorin hevonen? Hera. Se on vasta 5 ja puoli vuotta.

7. Vaikein varustaa? (Näykkii, potkii yms.) Mikään hevosista ei näyki varustaessa. Caramel saattaa vain vähän äksyillä ja esittää näykkivänsä. Ei se sitä oikeasti tee. Se vain pelottelee. Hera saattaa purra joskus, mutta vain kun se on hyvin vihainen.

8. Onko mikään oma kasvattama? (Kaikki kepparit paitsi Jim ja Hasse ovat täällä tehtyjä) Hera "Ei ole oma kasvattama" Se on Misty Mountain's- tilalta.

9. Kaikkien hevosten plussat ja miinukset? En jaksa kirjoittaa. Siitä voisi tulla aika pitkä lista. Hevosten sivuilla on hieman plussia ja miinuksia:)

10. Ketkä hevoset käyvät este tunneilla? Cassiopeija, Jim (Harvoin), Hera, Caramel, Turre, Melission, Black Diamond(Harvoin), Hasse(Harvoin) ja Mango.

11. Ketkä hevoset käyvät koulutunneilla? Black Diamond, Hasse (Harvoin), Melission, Hera, Mango, Turre, Jim (Harvoin) ja Cassiopeija.

12. Onko Hera purrut ketään teillä ollessaan? Hera on purrut ja näykkinyt silloin alussa. Sitä oltiin pidetty todella huonosti.

13. Helpoin käsitellä hoitaessa, taluttaessa, varustaessa ja ratsastaessa? Cassiopeija tai Turre.

14. Kuinka monta hoitajaa yhdellä hevosella voi olla? Yhdelle hevoselle otetaan 3 hoitajaa. Kerron myöhemmin mitkä ovat vapaana.

15. Onko ketään kohdeltu huonosti ennenkuin se tuli teille? Tähän vastasin kohdassa 12. Kyllä. Heraa oli pidetty todella huonosti. Se oli myyty Misty Mountain's tilalta ja uusilla omistajilla ei ollut vuoden jälkeen aikaa eikä rahaa. Heraa ei oltu koulutettu kuin vähän koti tilallaan. Tallimme hankki Heran teurastamolta viimehetkellä. Nyt Hera saa elää hyvää elämää.

16. Vieläkö Jimillä kisataan? Kyllä. Enimmäkseen esteillä.

17. Onko Hasse tuhma? Joskus. Se saattaa säikkyä tahallaan ja pukitella hiukan.

18. Miksi Black Diamond ei käy alkeistunneilla? Se on niin tasokas ratsu ja aloittelijat saattavat olla joskus... No kiskoa vaikka suusta.

19. Onko Hera villi? Ei se ole enää. Se oli silloin kun se tuli.

20. Miksi Melission on niin pieni? Melission on Shetlannin poni ja luonnostaan pieni.

21. Mikä sen uuden hepan nimi on? Uuden yksityisen kepparin nimeksi tulee Aamutähti. Sitä sanotaan Ampuksi. Amppu tuli äsken tallille. Kuvat ja muut tiedot tulevat myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti